Αποστολές & Επιστροφές

Τρόποι Αποστολής – επιστροφής Printexpress.gr

Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα περισσότερα προϊόντα μας αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα. Συνήθως την επόμενη μέρα παραλαμβάνετε την παραγγελίας σας. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων ή , ο χρόνος παράδοσης μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της ίδιας της εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση αν η αναμονή φτάσει τις 5 ημέρες ερχόμαστε πάντα σε επικοινωνία μαζί σας.

Τι χρεώνετε για την υπηρεσία;

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Για ΟΛΕΣ τις αγορές η αποστολή θα είναι δωρεάν με ταχυμεταφορική/courier κατευθείαν στην πόρτα σας.
Σε περιπτωσή ατικαταβολής η αποστολή επιβαρύνεται με 2.00€ για να καλύψει μέρος του κόστους που μας χρεώνει η ταχυμεταφορική/courier για αυτή την υπηρεσία.

Επιλογές Παράδοσης
  1. Με την ταχυμεταφορική/courier που συνεργαζόμαστε.ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με ταχυμεταφορική/courier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο. Και πάλι τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εμάς
  2. Με την ταχυμεταφορική/courier της επιλογής σας. Μας το δηλώνετε στα σχόλια της παραγγελίας μαζί με τον κωδικό σας. Σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.
  3. Mε το πρακτορείο μεταφορών (2-3 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου)
    Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι δωρεάν ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες.

Ακυρώσεις και Επιστροφές

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την έδρα μας και προφανώς δεν είναι ειδική παραγγελία

Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο  των 5 εργάσιμων ημερών. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.
Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
Αν για οποιονδήποτε λόγο αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε τυποποιημένο προϊόν, έως 14 ημερολογιακές ημέρες από τη λήψη της παραγγελίας σας. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.
Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους κατάστασης, η εκτίμηση της απομείωσης της εμπορικής τους αξίας θα γίνεται αποκλειστικά από εμάς και θα σας επιστρέφετε η διαφορά .
Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 10 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.
Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@printexpress.gr